Fotografia

Canon 5D Mark IIILa secció de fotografia del Centre organitza cada any en el marc de les fetes de la seva patrona (Mare de déu de Montserrat) un concurs de fotografia pels socis, que des de fa uns anys és obert a tothom.

A més la secció de fotografia col·labora i dona suport a altres entitats i concursos, assesorant-los en relació a les bases al jurat, etc...

Concurs de Fotografia Festes de la Patrona

Abril 2017

Bases del concurs de Fotografia 2017

1.  Hi poden prendre part tots els socis i sòcies del Centre i altres persones aficionades a la fotografia que ho desitgin. Cada concursant pot presentar un màxim de cinc fotografies (incloent-hi totes les categories); totes han de ser inèdites i no haver estat utilitzades en edicions anteriors.

2.  Categories:

A) Muntanya: en color, en blanc i negre, o retoc i/o muntatge digital.

B) Lliure: en color, en blanc i negre, o retoc i/o muntatge digital.

C) Sarrià: exclusivament en color; es descartaran els muntatges digitals.

* El jurat podrà canviar de categoria qualsevol imatge que consideri que no pertany a la categoria en què ha estat presentada.

3.  El format de les fotografies ha de ser de 18 cm × 24 cm, o 18 cm × 27 cm.

4.  Les fotografies han d’anar reforçades amb un suport de cartolina de mida DIN-A4.

5.  Al revers de cada fotografia hi ha de constar el títol, la categoria i les inicials de l’autor/a. Les obres han d’anar acompanyades d’un sobre tancat a l’exterior del qual han de constar tots els títols de totes les fotografies que presenti l’autor/a, i a l’interior hi ha d’haver una targeta en què figuri el nom i cognoms de l’autor/a, el domicili, l’adreça de correu electrònic, el telèfon i la data de naixement.

6.  Les fotografies han de ser lliurades a:
     Centre Excursionista Els Blaus
     C/ Cornet i Mas, 15, baixos
     08017 Barcelona

7.  L’admissió de les fotografies es tancarà el divendres 21 d’abril a les 20 hores.

8.  La inauguració de l’exposició i la publicació del veredicte tindran lloc el dillins dia 24 d’abril a les 19 hores. L’exposició es clausurarà el diumenge dia 7 de maig.

 9.  El lliurament dels premis tindrà lloc el diumenge dia 30 d’abril a les 11 del matí a l’estatge social del C. E. Els Blaus.

10. Les fotografies presentades podran retirar-se a partir del dia 15 de maig, excepte les que hagin estat premiades, que passaran a ser propietat del Centre.

11. S’entendrà que les fotografies que no es recullin en el termini màxim de tres mesos passaran a ser propietat del Centre.

12. El jurat estarà format per persones competents i la seva decisió serà inapel•lable.

13. L’incompliment d’algun dels punts establerts en aquestes bases serà motiu pel qual el jurat es reserva el dret d’admissió de les obres.

14. Obtindran premis les tres millors fotografies dels temes Muntanya i Lliure, i la millor del tema Sarrià.

15. El C. E. Els Blaus no es fa responsable de la conservació de les obres. Tanmateix, prendrà les màximes precaucions per evitar-hi desperfectes.

16. La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Concurs de foto-poesia de Festa Major

cartell Coincurs de foto-poesiaSetembre-Octubre 2016

Per a aquesta edició de la Festa Major de Sarrià tenim una proposta poetica. En col·laboració amb en Frederic Bou i la llibreria a peu, de pàgina, hem organitzat un concurs que te com a tema principal els seus versos.

Les fotografies s'exposaran al nostre local social a partir del 3 d’octubre i fins el dia 16.

Bases del concurs de Foto-Poesia Festa Major 2016

1.  Hi poden prendre part tots els socis i sòcies del Centre i altres persones aficionades a la fotografia que ho desitgin. Cada concursant pot presentar un màxim de 12 fotografies (una per cada vers); No s'admetrà més d'una fotografia per vers. Totes han de ser inèdites i no haver estat utilitzades en altres concursos.

2.  Objectiu: Cal presentar fotografies que il·lustrin els versos d'en Frederic Bou. Una sola fotografia per cada un dels 12 versos, no es podran presentar més de 12 fotografies.

Els versos es podran descarregar en el següent enllaç.

* El jurat podrà descartar qualsevol imatge que consideri que no s'adiu a l'objectiu esmentat.

3.  El format de les fotografies ha de ser de 18 cm × 24 cm, o 18 cm × 27 cm.

4.  Les fotografies han d’anar reforçades amb un suport de cartolina de mida DIN-A4.

5.  Al revers de cada fotografia hi ha de constar el títol del vers i les inicials de l’autor/a (nom i cognoms). Les obres han d’anar acompanyades d’un sobre tancat a l’exterior del qual han de constar les incials de l'autor/a i els versos a les que corresponguin les fotografies que presenti l’autor/a. A l’interior hi ha d’haver una targeta en què figuri el nom i cognoms de l’autor/a, el domicili, l’adreça de correu electrònic, el telèfon i la data de naixement.

6.  Les fotografies han de ser lliurades a:
     Centre Excursionista Els Blaus
     C/ Cornet i Mas, 15, baixos
     08017 Barcelona

7.  L’admissió de les fotografies es tancarà el divendres 30 de setembre a les 21 hores.

8.  La inauguració de l’exposició i la publicació del veredicte tindran lloc el dissabte dia 1 d’octubre a les 19.00 hores. L’exposició es clausurarà el diumenge dia 16 d'octubre.

 9.  La data i hora del lliurament dels premis es comunicarà a tots el participants, i es farà durant la Festa Major de Sarrià al local social del C. E. Els Blaus (Cornet i Mas, 15).

10. Les fotografies presentades podran retirar-se a partir del dia 24 d'octubre, excepte les que hagin estat premiades, que passaran a ser propietat del Centre.

11. S’entendrà que les fotografies que no es recullin en el termini màxim de tres mesos passaran a ser propietat del Centre.

12. El jurat estarà format per persones competents i la seva decisió serà inapel•lable.

13. El jurat es reserva el dret d’admissió de les obres, l’incompliment d’algun dels punts establerts en aquestes bases pot comportar que es descarti qualsevol obra.

14. Premis: Es premiarà amb 100 € la millor col·lecció de fotografies de mateix autor, per optar a aquest premi s'han de presentar un mínim de 5 fotografies.
Es premiarà amb 50 € la millor foto de totes les presentades.
També es premiarà la millor fotografia de cada vers (descartades les premiades anteriorment) que rebrà un petit obsequi. Col·laboren amb els obsequis en Frederic Bou i la Llibreria a peu, de pàgina.

15. El C.E. Els Blaus no es fa responsable de la conservació de les obres. Tanmateix, prendrà les màximes precaucions per evitar-hi desperfectes.

16. La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

| Descarregar versos | Web Festa Major |

 

Els comerços de Sarrià - Sant Gervasi

Concurs Comerços

Març - abril 2015

Juntament amb el Centre Cívic Sarrià (El Casal), s'ha posat en marxa un concurs fotogràfic sobre els comerços de Sarrià Sant Gervasi, que té com a objectiu la creació d'una base de dades gràfica de comerços del districte de Sarrià Sant Gervasi.

Hi han 1200 € en premis, en els enllaços trobareu les bases i els documents necessaris per participar-hi. El termini de presentació acaba el divendres 10 d'abril.

 

Atenció el termini de presentació ha estat prorrogat al 14 d'abril!! 

 

Les fotografies pasaran a formar part de l'Arxiu Municipal del districte de Sarrià Sant Gervasi, per aquesta raó cal entregar acompanyant les fotos el document de cessió de les mateixes.

 

 

 

| Bases | Cessió |