Inscripcions VI Marxa dels Monestirs (13/05/2018)

PAGAMENT AMB TARJETA DE CRÈDIT: Un cop realitzada la inscricpió podrà obtar per fer el pagament amb tarjeta de crèdit. En cas de no poder-ho fer immediatament, rebrà en el correu electrònic un enllaç per fer-ho quan pugui.

Nom: *
Cognoms: *
Correu electrònic: *
Telèfon de contacte:
Edat:*
Talla de la Samarreta: Talla de la Samarreta:
*
Federats a Muntanya (FEEC)*:
Si - Número de Tarja:
No - Número de DNI/NIF:

* És oligatori completar aquestes caselles per procedir a validar la inscripció.

* Totes les dades facilitades a través del formulari o correu electrònic, seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord a Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades. El Centre Excursionista Els Blaus insisteix en el seu compromís d'ús responsable i confidencial de les dades garantint el seu ús d'acord amb les exigències legals i que només seran utilitzades per C. E. Els Blaus per dur a terme les nostres tasques bàsiques administratives i de comunicació. Si vol rectificar o cancel·lar les seves dades del nostre fitxer, pot notificar-ho enviant una sol·licitud a través del nostre correu electrònic, secretaria@elsblaus.cat

Polsant el botó d'enviar declaro haver llegit i comprès l'anterior, acceptar-ho i consentir el tractament que se m'ha notificat.