Inscripcions VII Marxa dels Monestirs (05/05/2019)

PAGAMENT AMB TARJETA DE CRÈDIT: Comprobi que ha introduït correctament totes les dades abans de clicar Pagar. Cal fer un pagament per cada inscripció. Si no vol utilitzar el pagament amb targeta seleccioni Per transferència o al centre, i podrà enviar les dades d'inscripció, per fer el pagamament per transferencia o al centre.

Nom: *
Cognoms: *
Correu electrònic: *
Telèfon de contacte:
Talla de la Samarreta: Talla de la Samarreta:
*
Federats a Muntanya (FEEC): *
Si - Número de Tarja:
Edat:
No - Número de DNI/NIF:
Data de Naixement: (Data de Naixement)
Necessària per fer l'assegurança

* És oligatori completar aquestes caselles per procedir a validar la inscripció. Les dades del DNI i la data de naixement son obligatories per la tramitació de l'assegurança.

** Totes les dades facilitades a través del formulari o correu electrònic, seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord a Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades. El Centre Excursionista Els Blaus insisteix en el seu compromís d'ús responsable i confidencial de les dades garantint el seu ús d'acord amb les exigències legals i que només seran utilitzades per C. E. Els Blaus per dur a terme les nostres tasques bàsiques administratives i de comunicació. Si vol rectificar o cancel·lar les seves dades del nostre fitxer, pot notificar-ho enviant una sol·licitud a través del nostre correu electrònic, secretaria@elsblaus.cat

Polsant el botó d'enviar declaro haver llegit i comprès l'anterior, acceptar-ho i consentir el tractament que se m'ha notificat.